top of page
Båthotell365.png

Vi har nå gleden av å lansere en helt ny tjeneste; båthotell i særklasse. Det innebærer at du ikke
trenger egen båtplass. Når båten ikke er i bruk befinner den seg ganske enkelt på båthotellet. Når du ønsker å bruke båten, har vi responstid på kun 60 minutter før båten er sjøsatt. Vi ligger sentralt plassert i Moss med bare fem minutters gange til jernbanestasjon og øvrig kollektivtransport. Ankommer du med bil? Da har vi selvfølgelig rikelig med gratis parkeringsplasser for både deg og eventuelle gjester.

 

Når båtturen er over, leveres båten tilbake til oss for rengjøring og vedlikehold. Enkelt og greit. Denne løsningen gir deg mulighet til å nyte båtlivet fullt ut. Fra sesongen 2020 tilbyr vi innendørs båtplass med tilgang til båten hele sommersesongen. I USA og på kontinentet er dette en utbredt praksis. Det er kanskje ikke så rart fordi det innebærer en rekke fordeler for både båt og eier.


Blant fordelene for båten er at man unngår en del unødvendig korrosjon og begroing, unødig UV-belysing av seter, kalesje, gelcoat etc. Blant fordelene for deg som eier er at du leverer båten etter bruk, og skjenker den ikke en tanke før neste gangs bruk. Mange vil også kunne få en fordel ved å forhandle seg frem til en lavere forsikringspremie. Våre lokaler har FG godkjent sprinkelanlegg og vakthold og imøtekommer alle krav i henhold til brannforskrifter.

vinteropplag2_edited.jpg
Vinteropplag1.JPG
Kontakt oss
servicehall.jpg
Kontakt oss

Takk for innsendingen din! Vi kontakter deg så fort som mulig.

bottom of page